torsdag 15. mars 2007

Folk!


Det blir veldig spennende å dra til India blant annet pga alle folkene! Tror jeg vil føle meg som en maur i ei maurtue de første dagene... Eller som et lite individ i en veldig masse av folk. I India, som er det 7. største landet etter areal, bor det 1 103 371 000 mennesker.. Altså over en-milliard-og-hundre-og-tre-millioner mennesker! Bare Kina har flere innbyggere. I New Dehli, hovedstaden, bor det rundt 14 millioner mennesker (ifølge Wikipedia)!!! Og Norge har bare 4,5 millioner i det hele tatt... Når jeg kommer tilbake vil nok de noen ganger nesten folketomme gatene i hjembyen min føles enda mer folketomme...



13 dager igjen...!

mandag 12. mars 2007

Reklamepause

Har ganske nylig laget en egen hjemmside om Bhutan i forbindelse med et prosjekt i Mediedesign på skolen.

Her finner du faktaopplysninger om historie, religion, litt kultur, natur, klima, folk og språk. Har til og med snekret sammen et eget galleri med landskapsbilder og bilder av folk og fe. Til venstre ser du buddhistklosteret Taktsang (eller noe sånt). Det ligger ved Tiger's Nest - og dit skal vi!!!

Bhutan er nydelig!

Ta en titt på Bhutan ~ Tordendrakens rike

God fornøyelse :)

16 dager.....!!!

Om 16 dager, norsk tid, har jeg, mormoren min, lillebroren min og faren min nettopp landet i Dehli, India. Gjett om jeg gleder meg! Denne litt over to uker lange turen har vært planlagt av meg og mormor en god stund nå, og nå nærmer det seg endelig!!!

Egentlig skulle dette være en ren jentetur med meg og mormor, sammen med ei venninne av mormor og barnebarnet hennes, men av ulike årsaker lot ikke dette seg gjennomføre. Men et godt alternativ var det likevel, da vi bestemte at vi skulle ta med oss pappa og lillebror på 15 i stedet.

Vi reiser til India onsdag 28. mars, med mellomlanding i Helsinki. Torsdag 5. april, etter en fantastisk uke i verdens nest mest folkerike land, reiser vi til det lille, ukjente, upåvirkede fjellandet Bhutan, som var det siste landet i verden som fikk elektrisk strøm. I Bhutan bodde mormor og morfar i fem år. Det blir veldig spennende å komme dit, ikke minst fordi vi, pga mormor og morfar, har fått et helt spesielt forhold til landet. I Bhutan blir vi også en uke, før vi reiser tilbake til Norge via India.

Åh, som jeg gleder meg!
:D