tirsdag 27. mars 2007

Like før...!

Nå er det like før!
I morgen, kl 0845, rømmer vi landet! I hvert fall forlater vi...

I går ankom vi Oslo, og mormor hentet oss. Til min store forskrekkelse oppdaget jeg, da vi satt i bilen på vei "hjem", at jeg hadde glemt støvlettene!!! Ikke mine altså, men noen vi skal gi i gave til Pema, datteren til Penden i Bhutan. Ergrelsen var mildt sagt stor. Har hatt så mye å tenke på at hele støvlettparet bare har spankulert ut av min hjernelagrede huskeliste.

MEN min utrolig flinke pappa, med sine kontakter, KLARTE Å FÅ TAK I NOEN SOM SKAL TIL OSLO I DAG!!!, så dermed får jeg pakka ned støvlettene i bagen min i kveld :)

I overimorgen, torsdag altså, skal vi se Taj Mahal!!!

:)

søndag 25. mars 2007

Bhutan og India...

Nå er det endelig min tur til å legge noe ut på bloggen som skal holde de her hjemme informert om reisen vår :)
Jeg gleder meg veldig til turen, og ser fram til å dra til mormor i morgen. Det gjenstår riktignok enda litt pakking, og dessuten må jeg surre vaffeljernet (gave til kona til Penden, Wangmo, som innviterte oss til Bhutan) inn i sokker og gensere. Jeg sliter med å finne ut hva jeg skal ta med, og går dessuten rundt med en følelse av at jeg har glemt noe hele tiden.
På onsdag drar vi videre til India. Jeg kan ikke akkurat si at jeg ser fram til å tilbringe nesten 10 timer i luften i et svært fly proppfullt av mennesker. Heldigvis er det som venter på bakken antagelig helt topp! Vi mellomlander/bytter fly (husker ikke helt) i Helsinki før vi "setter nesen sørover", som bussjåføren alltid sier...

Jeg tror jeg gleder meg mest til å få se Bhutan. Jeg lærte så mye om landet da jeg hadde en oppgave om det, og nå gleder jeg meg tilå se det jeg har lært om... Så gjenstår det å se om det er det som blir det morsomste... Nå gidder jeg ikke å skrive mer :)